MIRESEVINI!

Ne ofrojmë transport dhe logjistikë të plotë dhe zgjidhje për transportin e ngarkesave të përgjithshme në vagonë të zakonshme dhe të veçantë, të transportit të kombinuar me transferim në Maqedoni dhe në vendet e tjera të rajonit, si dhe transportin për në dhe nga vendet e CIS, Turqi dhe vendet evropiane.

Fusha kryesore e veprimtarisë: transportin e brendshëm dhe ndërkombëtar me hekurudhë, kamion, kontenjerë, transportin detar ,lumi dhe shërbimet e konsulencës.

Shërbime të tjera: Shërbimi për ruajtjen, shpërndarjen, sigurimin e ngarkesave.

Ekipi ynë: profesionistë të përkushtuar dhe me përvojë në fushën e organizimit të transportit.

Misioni ynë:

Ofrimin e shërbimit cilësor të transportit me përvojën tonë, një rrjet të gjerë të partnerëve të besueshëm dhe njohuritë tona të gjetjes së zgjidhjeve të veçanta për transportin hekurudhor, rrugor dhe transport të kombinuar.