SHËRBIMET

TRANSPORT HEKURUDHOR

Transporti hekurudhor është efikas, ekonomik dhe të sigurt. Pa mar parasysh nëse bëhet fjal për trena të plot ose për transportin e mallrave nga makinat individuale, kompania mund të ofrojë zgjidhje të ndryshme të transportit për të përmbushur kërkesat tuaja. Ju lutemi të na kontaktoni në çdo kohë për të diskutuar kërkesat tuaja individuale.

TRANSPORT TOKESOR

Kompania ofron klientëve organizimin e saj të transportit të mallrave me kamion, të plotë dhe të ngarkesës të pjesëshme, nga dhe për në Maqedoni dhe Greqi, Serbi, Kosovë, Shqipëri, Bullgari, Bosnjë dhe Hercegovinë, Kroaci, Slloveni, Itali, vendet e CIS dhe vende të tjera evropiane nëpërmjet marrëveshjeve me transportuesit.

TRANSPORT DETAR
Transport detar kontenjeresh

Transport detar kontenjeresh përmes portit të Selanikut, Durrësit, Barit etj., si dhe çdo lloj të transportit të mallrave nga deti.

Shërbimi ynë përfshin:

Transport detar dhe lumort ë ngarkesave konvencionale dhe të përgjithshme, ngarkesave jashtëmase dhe të tjerë.
Transport i kontejnerëve të llojeve të ndryshme.
Organizimi i operacioneve portuale, duke përfshirë ngarkimin dhe shkarkimin e mallrave nga anija.
Transport RO-RO.
Transport multi modular duke përdorur mënyra të ndryshme të transportit.

TRANSPORTI  AJROR

Ne ofrojmë shërbime në organizimin e trafikut ajror me partnerë tonë në çdo pjesë të botës, në mënyrë të sigurtë dhe me kërkesën tuaj, derë më derë.

SHERBIME PER TE KRYER FORMALITETET DOGANORE NE MAQEDONI.

Ne ndërmjetësojë në kryerjen e importit, eksportit dhe formalitete doganore për transit.

SHERBIME TE TJERA

Çfarëdo që ju duhet për të transportuar, kudo që është, ajo mund të ndihmojmë.

Si klienti jonë, ju merrni:

transport me zgjidhje optimale 
shërbim të posaçshëm që do të përshtaten me nevojat tuaja të transportit
informacion mbi tarifat e transportit dhe kostot shtesë, kushtet dhe ndryshimet në legjislacionin e transportit, kushtet për import, eksport dhe transit të mallrave
sigurimi i mallrave gjatë transportit
ndjekja e mallrave gjatë rrugës së transportit
sigurim i informacioneve në lidhje me vendndodhjen e vagonit.